Novi odtenki All in One BIAB™! Brezplačna dostava za naročila nad 120€!

About TGB

Zgodbe številnih uspešnih podjetnikov so se začele v domači garaži in podobno bi lahko dejala tudi zase, saj sem že pri 15 letih začela pomagati mami v njenem storitvenem salonu v domači hiši.

Prepletanje umetnosti, tehničnih sposobnosti in strast so tisto, kar me še vedno najbolj navdihuje pri mojem delu in mi tako omogočajo, da znova in znova rastem tako v poslovnem kot tudi umetniškem smislu.

Moja vizija je že od nekdaj bila ustvariti blagovno znamko, ki se po kakovosti in vrednosti za denar ne bo mogla primerjati s konkurenco. V raziskovanje sem vložila ogromno časa, da sem lahko leta 2015 prvič ponosno predstavila The GelBottle.

Po petih letih na trgu smo ugotovili, da v pisani, ki je bila del mojega takratnega salona, ne moremo več nadaljevati. Odprli smo glavno mednarodno pisarno v Brightonu, kjer imamo več kot 100 zaposlenih. Danes smo vodilna znamka v svoji industriji in prisotni že na več kot 30 trgih po vsem svetu.

Od svojega začetka, pa vse do danes smo pobarvali že več kot 2 milijardi nohtov, ki jih ponosno nosijo tudi številne svetovne zvezde, med njimi tudi sestre Kardashian, Katy Perry, J-Lo in še mnoge druge.

Zavedamo se, da vse to ne bi bilo mogoče brez vas – naših strank, ki ste me v zadnjih petih letih ponosno podprle in moj projekt ponesle med zvezde. Vaša podpora in zaupanje me vsak dan znova ženeta, da z veseljem in strastjo The GelBottle vodim po začrtani poti.

DAISY KALNINA, FOUNDER & CEO