Nova poročna kolekcija barvnih gelov! Brezplačna dostava za naročila nad 120€!

TGB Muse Biab Collection_Landscape

Kaj je Original BIAB™

Builder In A Bottle™ ali krajše BIAB™ je naš inovativni vsestranski in samoizravnalni gel v steklenički, ki se nanaša neposredno na pripravljen naravni noht in ne potrebuje baze, primerjev, bondov ali nail prep-ov.

Izjema so Clear, Milky in White BIAB™, ki pod seboj potrebujejo nanos baze Rubber Base.

BIAB™ je primeren za utrjevanje in krepitev naravnih nohtov, korekture srednjih dolžin ali podaljševanje krajših dolžin. S pravilnim obračanjem roke se lahko izognete piljenju in BIAB™ samodejno steče v apeks.

BIAB™ je naš najbolje prodajan izdelek, ki je veganski, netestiran na živalih in brez strupenih snovi. Mogoče ga je kombinirati z vsemi našimi barvnimi geli.

Kaj so prednosti BIAB™-a?

 1. Za celoten set nohtov sta potrebna samo dva izdelka - BIAB™ in zaključni sijaj Extreme Shine Top.
 2. Kratek čas izdelave nohtov - 30 do 45 minut
 3. Obstojen več kot 4 tedne.
 4. Brez odstopanja in dvigovanja.
 5. Je samoizravnalen in se z obračanjem roke sam oblikuje v apeks.
 6. BIAB™ je na voljo v več kot 30 različnih odtenkih.
 7. Preko BIAB™-a lahko nanesete TGB barvni gel.
 8. Ena steklenička zadošča za 25 do 65 setov nohtov, odvisno od dolžine.
 9. Odstranjuje se ga s piljenjem (File Off) ali topljenem (Soak Off).
 10. Na voljo je v 20ml ali mini 7ml steklenički s čopičem za nanašanje.
 11. Rok uporabe je 24 mesecev od odprtja.
TGB_ALL-IN-ONE BIAB_HERO STILL LIFE_13271_MAIN_NU05_NU02_NU03_NU04_NU01

Pogosta vprašanja o BIAB™-u

Koliko časa traja BIAB™ manikura?
Naravno utrjevanje ali podaljševanje nohtov z BIAB™-om se lahko v profesionalnem salonu izvede v približno 30 minutah. Z dodatnim nanosom barvnega gela pa traja manj kot 45 minut. 

Ali lahko BIAB™ nanesem neposredno na naravni noht?
Seveda, BIAB™ lahko nanesemo neposredno na narvni noht. Pred tem je potrebno noht pripraviti tako, da odmaknemo obnohtno kožico, naravni noht skrajšamo in oblikujemo v željeno obliko, na površini pa ga zmatiramo. Pred nanosom BIAB™-a je potrebno noht očistiti še s krpicami (Lint-Free Wipes) in razkužilom (Sanitised AF+).

Kako odstranim BIAB™?
BIAB™ se lahko odstrani s piljenjem ali topljenjem.

Kaj je pomembno pri Clear, White in Milky BIAB™ odtenkih?
Odtenki Clear, White in Milky BIAB™ spadajo med izjeme, kar pomeni, da je potrebno na pripravljen noht nanesti bazo Rubber Base.

Kaj je All-in-One BIAB™?
All-in-One BIAB™ je naša najnovejša inovacija na področju nohtne industrije. All in One BIAB™ je kot običajen BIAB™, le da vsebuje tudi že zaključni sijaj in je samostojen izdelek za celoten set nohtov. Na koncu je potrebno obrisati disperzijski sloj. Lahko se ga uporabi tudi za lepljenje gel konic DesignExPro™.

Kakšno lučko potrebujem?
Zelo pomembno je, da uporabite 48W TGB UV/ LED lučko, da se gel pravilno in popolnoma strdi, kar zagotavlja optimalno kakovost in obstojnost. TGB Light The Way lučka za nohte je bila testirana za združljivost z vsemi TGB izdelki in ima 39 LED diod z dodatnimi 3 za popolno strjevanje konic nohtov.

Ali lahko BIAB™ uporabljam v kombinaciji z izdelki druge blagovne znamke?
Mešanje BIAB™-a z izdelki drugih proizvajalcev lahko ogrozi ustrezno strjevanje in obstojnost gela v steklenički, zato priporočamo, da uporabljate izključno izdelke The GelBottle™.

Ali lahko BIAB™ uporabljam tudi doma?
Naš original BIAB™ je izdelek namenjen profesionalni uporabi v salonih za nohte, zato vam v primeru, da niste nohtni stilist uporabo odsvetujemo.